ХАСКОВО РОК 2022 и феновете на музиката подаряват мечти  

На старта на ХАСКОВО РОК 2022 четири получиха мечтани подаръци. Това се случи благодарение на една от най-успешните местни благотворителни кампании „Купи тениска-подари мечта“, организирана от община Хасково и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. За поредна година „Купи тениска-подари мечта“ сбъдна мечтите на бъдещите музикални звезди на Хасково, благодарение на всички фенове на рока, които участват в инициативата. Кметът на община Хасково Станислав Дечев подари от името на дарителите микрофони, клавир и китара на Божана Тодорова, Косара Тенева, Петър Бъчваров и Мартин Тодоров. И четиримата се занимават с музика в школите на ОНЧ „Заря-1858“. 

За успеха на кампанията „Купи тениска-подари мечта“ говори фактът, че на сцената на ХАСКОВО РОК снощи бяха деца и младежи от хасковските рок групи „Прима виста“, Еуфория“ и 5 D,  част от които също са получили музикални инструменти от благотворителната инициатива.

"Радвам се, че продължаваме да правим тази кампания и благодаря, че всички Вие, феновете на рока, я подкрепяте. По този начин подкрепяте и нашите талантливи деца!" С тези думи се обърна към публиката кметът на Хасково Станислав Дечев при откриване на рок феста.

Първи на сцената на ХАСКОВО РОК 2022  забиха рок групите от Младежки център Хасково „Прима виста“, „Еуфория“, както и любимците на младежката аудитория 5 D. Веднага след тях свириха Caliberty, Odd Crew  и „Ахат“.

Тази вечер ХАСКОВО РОК 2022 има удоволствието да посрещне No more Many more, Хангар 42 и безспорната звезда на феста Ronnie Romero  & Еridan.  Началото е от 19,00 часа в зала „Дружба“ – вход свободен!

*Автор на снимките Славян Костов

Върни се в началото на страницата