Благотворителен концерт в подкрепа на Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания в Хасково

Благотворителен концерт в подкрепа на Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания в Хасково. Благотворителната инициатива е на Движение "Българско семейство" и се осъществи с подкрепата на община Хасково.  

Своята солидарност с децата в неравностойно положение изразиха чрез сценичните си изяви Вокална група "Южняче", Детски танцов състав "Южняче", Ансамбъл "Хасково", Фолклорен ансамбъл "Златна Тракия", Фолклорен клуб "Славяни", Школа за народно пеене "Зора Зорничка", Мажоретен състав към "Младежи център" -  Хасково, изпълнителите Донна Латева, Рая Желева и Теодор Батуров и група "Хангар 42".

Директорът на Центъра д-р Соня Димитрова благодари на всички хора, които подкрепят благотворителната инициатива и на участниците в концерта, които чрез таланта си привличат много хора към каузата деца помагат на деца.

Със събраните днес средства от концерта и от благотворителната изложба „Деца рисуват за деца“ ще са за рехабилитационно оборудване за Центъра. То е необходимо за пълноценната здравна грижа на малките потребители.

Върни се в началото на страницата