Община Хасково подарява на всички малки и големи деца празнична програма по повод 1 юни- Международен ден на детето

На 1 юни от 11,00 часа - сцената в Градската градина – „Пеперудена магия“ – един вълшебен спектакъл на театър „Дани и Деси“ – подарък за всички деца, които обичат приказки, приключения и весели истории.

На 1 юни от 12,30 часа – „Островът на късмета“ – детско шоу с изненади и награди с любимите актьори Силвия Предова и Янко Митев. Елате в парка пред НТС в центъра на града, за да играем, да пеем, да се забавляваме заедно – малки, големи и много много големи деца!

На 1 юни от 17,00 часа – „Празник на Детето. Празник на мира!“ „Калиенте“ на живо от #Кенана

Община Хасково в партньорство с радио „Метроном“ и предаването „Калиенте“ на DJ Pedro- Пешков организира „Празник на Детето. Празник на мира!“ За първи път предаването „Калиенте“ ще се излъчи на живо от парк Кенана.

Каним всички деца и техните близки в парк Кенана, до езерото. Ще се учим да танцуваме заедно с нашите приятели от балет „Рона“, балет „Тангра“ и всички танцьори от клубове, състави и ансамбли от Хасково.

Искаме заедно да изпратим нашето послание ДА БЪДЕ МИР за нас и нашите деца! Елате всички, защото колкото сме повече, толкова по-силен ще е гласът ни #ЗаМир! Ще направим един истински купон и ще покажем колко силно обичаме децата, мира и нашия град. Ще пуснем в небето на Хасково бели гълъби и балони – посланици на мира и свободата! За децата ще има подаръци и изненади, много танци, усмивки и веселие.

 

Върни се в началото на страницата