На 27.04.2016 г. експерти от ОИЦ-Хасково взеха участие в среща с бизнеса от Любимец и Ивайловград, в рамките на  националната инициатива на мрежата от ОИЦ в България „УСПЕШНИ ЗАЕДНО“. 
На срещата освен представители на малките и средни предприятия, присъстваха така също и представители на местната власт, културни институции и земеделски производители. Бе представена информация за актуалните и предстоящи процедури по оперативните програми, ОП Инициатива за малки и средни предприятия, финансови инструменти, темата „опростяване“ на процеса на кандидатстване, изпълнение и отчитане на проекти по оперативните програми, както и развитие на селските райони.
 
ОИЦ – Хасково е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Центърът работи по проект „Областен информационен център – Хасково” по договор № BG05SFOP001-4.001-0001-С01.
 


                            

                                                                                                                                                       

 

                                                                                   
 

 

                                                                          

 

 

 

 

Върни се в началото на страницата