Среща и дискусия: „Анализ на нуждите при интегриране на интелигентни (smart) решения в община Хасково “, Intelligent Cities Challenge

 

Предизвикателството „Интелигентни градове“ (Intelligent Cities Challenge) е програма, разработена и финансирана от Европейската комисия с цел да вдъхновява, подпомага обучението и обмена на добри практики и решения в градовете със силен ангажимент за растеж чрез използването на цифровите технологии. Чрез тези технологии градовете в Европа ще се преобразят, ще осигурят по-високо качество на живот на своите граждани и ще подобрят качеството на бизнес средата.

Програма „Предизвикателството „Интелигентни градове“ (Intelligent Cities Challenge) е продължение на програмата "Дигиталните градове", насочена към разработването на стратегическа визия и пътна карта за дигитална трансформация на градовете.

Имам удоволствието да Ви поканя на среща и дискусия: „Анализ на нуждите при интегриране на интелигентни (smart)  решения в община Хасково“ на 12 януари 2021, 9:30 ч и на 13 януари 2021, 9:30 ч. Онлайн срещите ще се проведат чрез програмата/ приложението Free Conference Call (https://www.freeconferencecall.com/global/bg).

Настоящата среща е първото събитие, организирано в община Хасково в рамките на програмата „Предизвикателството „Интелигентни градове“. Целта на срещата да събере всички заинтересовани страни от екосистемата, за да бъдат идентифицирани печеливши модели на ангажираност (win-win model) по време на изпълнението на цялата програма и  идентифициране на нуждите и предизвикателствата пред община Хасково при интегриране на интелигентни  решения за градско развитие, както и формулиране на визия. Резултатите от дискусията ще бъдат представени по време на следващата среща по проекта, целяща да обхване по-широк кръг заинтересовани страни.

Върни се в началото на страницата